×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies je gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

        Vacatures  /  Contact          

Aperitiefhapje met oud brood en mozzarella

tomatenbroodsoep

Een heerlijk aperitiefhapje met oud brood en mozzarella, een variant op wentelteefjes.
 

ingrediënten:

  • 6 sneden oud brood
  • 12 blaadjes basilicum
  • 3 eieren
  • 1 bol mozzarella
  • 50 ml melk
  • (arachide)olie
  • peper en zout
  • Duw met een glas rondjes uit het oude brood. (gebruik de korsten om paneermeel te maken)
  • Was en droog de basilicum blaadjes. Snijd mozzarella in dunne plakjes.
  • Klop de eieren los met de melk, peper en zout.
  • Haal de broodrondjes door het eimengsel.
  • Plaats een plakje mozzarella en basilicum blaadjes tussen 2 rondjes.
  • Bak 2 minuten aan beide kanten.