×

Kies uw gemeente/straat

We geven je graag informatie op maat.
Selecteer hier jouw gemeente en straat.

Kies je gemeente/straat

Jouw gemeente niet in deze lijst?

Bent je op zoek naar ‘onderwijs en vorming’, geef dan het adres van je school in.

Voor alle andere bezoekers die niet een gemeente uit de werkingsgebied van IOK en IOK Afvalbeheer wonen of werken, geef ‘Geel’ en ‘Antwerpseweg’ in.

        Vacatures  /  Contact          

Kaneelbroodjes

kaneelbroodjes

ingrediënten

  • 9 sneden brood
  • boter
  • bruine suiker
  • kaneelpoeder
  • (optioneel) glazuur
  • Besmeer 9 sneden brood langs 1 kant met boter.
  • Leg plastic folie op een bakplaat, plaats de boterhammen hierop. Laat de sneden overlappen.
  • Bestrooi de boterhammen rijkelijk met bruine suiker en kaneel. Dek het af met bakpapier en druk aan. Hierna mag je het bakpapier verwijderen.
  • Rol het geheel op met behulp van de plastic folie tot een rol. Snijd in plakken van 3 cm breed.
  • Plaats de rolletjes op de bakplaat en bak voor 25 minuten op 180°C.
  • EXTRA: gebruik glazuur als topping.